Iubita lui Alex Velea, in colimatoriul lui Cristi Brancu: “Lacrimile Antoniei: iubita perfecta, mama imperfecta”

0
57

Dupa ce zile in sir a facut-o cu ou si cu otet pe Bianca Dragusanu, care s-a despartit recent de Victor Slav si apoi imediat a inceput o alta relatie, Cristi Brancu a facut cateva remarci acide la adresa Antoniei. Prezentatorul TV a vorbit despre cum a inceput povestea de iubire dintre ea si Alex Velea, desi amandoi erau casatoriti, despre problemele din timpul divortului, dar si cum ar putea “sa se stinga” razboiul dintre artista si familia Castellano.

Antonia, in colimatoriul lui Cristi Brancu

Intr-o inregistrare facuta publica astazi, Cristi Brancu a declarat ca Antonia si Alex Velea s-au sarutat prima data intr-o toaleta. Sirul dezvaluirilor despre cei doi au continuat in filmarea care se numeste sugestiv: “Lacrimile Antoniei: iubita perfecta, mama imperfecta”, pe care Cristi Brancu a postat-o pe contul sau de YouTube.

Cum se intampla ca nu primeste ceea ce isi doreste?

”Ar trebui sa plecam chiar de la o declaratie, pe care a dat-o acum doua saptamani la un post de radio Antonia in momentul in care explica cum s-a intamplat ca ea sa ajunga in bratele lui Alex Velea. Intamplator, ea maritata fiind in acel moment cu Vincenzo! Nu intamplator, in momentul acela, lucrurile nu prea mergeau bine intre ei, ca dovada: Antonia l-a vazut la o petrecere pe Alex Velea, l-a ochit si a zis:  «Hmmm… baiatul asta imi place!».

Si dupa aceea a fost un flirt, o chestie, dupa care el a incercat sa o sarute, ea nu a zis nimic, dupa care au ajuns intr-o toaleta, au ajuns acolo, s-au sarutat – cica in toaleta nu s-a intamplat nimic mai mult! Si iata cum relatia cum relatia a inceput. (…).

In acel moment, Alex Velea era casatorit cu Ana, iar Antonia era casatorita cu Vincenzo. Ce s-a intamplat ulterior? Ulterior, aceasta relatie a evoluat intr-un fel in care familia Castellano – altfel o familie foarte puternica si cu un nas foarte fin – a simtit ca ceva e neinregula cu Antonia. Si… se intampla ca Antonia sa-l aduca pe Alex Velea chiar in casa din complexul rezidential, care era pe numele lui Castellano, al lui Vicenzo, si Antonia merge cu Alex Velea acolo si ei vad imagini cu aceste lucruri. Se intampla sa ii vada tot mai mult impreuna, Alex Velea, simtind ca lucrurile astea nu pot sa mearga foarte departe, alege sa faca ceea ce trebuie si, in acel moment, Alex Velea divorteaza de Ana, asteptand ca Antonia sa faca acelasi lucru cu Vincenzo. (…).

Antonia nu a incercat deloc sa joace defensiv. Poate si Vincenzo a gresit in aceasta poveste. Nu reiese insa de nicaieri unde a gresit Vincenzo. Asa ca, din acel moment, Antonia nu a ales calea cea mai simpla de a divorta de o familie cu influenta in Italia, cu influenta in Romania. Are importanta influenta? Uite ca are! Pentru ca iata, trec anii, maine-poimaine o sa ajunga la clasa pregatitoare copilul cel mare al Antoniei si al lui Alex Velea si in buletinul copilului o sa fie proaspat schimbat numele de Velea, dupa ce se incheie procesul care il declara pe Alex Velea ca fiind tata al copilului (…).

Prin urmare, Antonia vrea sa fie din culpa comuna, Antonia sfideaza cumva familia, merge mai departe si, in acel moment, apar comentariile publice, apare Ciro Castellano, in calitate de tata al lui Vicenzo, care spunand: «S-a intamplat asa-asa…». Copilul pleaca in Italia, Antonia este de acord si nu-si da seama de niste lucruri si Maya nu s-a mai intors niciodata in Romania. Unde Maya acolo traieste ca o printesa, are tot ceea ce isi doreste, o familie Castellano la picioare si Antonia isi doreste ca Maya sa vina catre ea, dar nu se poate acest lucru! Pentur ca: Vincenzo nu este de acord, pentru ca Antonia trebuie sa plateasca in fata unei familii napoletane pentru lucrurile pe care le-a facut, iar divortul nu se pronunta nici astazi! De ce? Pentru ca o hartie care trebuie sa plece din Italia trebuie sa ajunga in Romania. Si in cat timp poate sa ajunga? In mod normal, poate sa ajunga intr-o saptamana, intr-un fel la fel de normal, poate sa ajunga si in 10 ani. Se intampla! (…).”, a spus prezentatorul in cel mai nou episod de pe canalul lui de YouTube.

Cristi Brancu a vorbit despre impacarea Antoniei cu familia Castellano

Pe de alta parte, Cristi Brancu este convins ca Antonia s-a maturizat foarte mult si ca are mari sanse sa faca pace cu tatal fiicei sale, Vincenzo Castellano.

”Antonia, in continuare, a jucat puternic, a mers cu avocati, a incercat sa rezolve incheierea cu succes a acestui divort spunand: «Nu, eu vreau sa nu fiu eu victima!». Numai ca lucrul acesta nu s-a putut face! (…).

Au recunoscut relatia in momentul in care ea era insarcinata. Si, din acel moment, relatia lor a devenit cunoscuta. Este foarte clar: noi va propunem acum niste informatii, nu o judecam pe Antonia, nu ne propunem sa-l judecam nici pe Alex Velea, nici macar familia Castellano – voi ramane sa judecati toate lucrurile.

In orice caz: este o iubire fantastica intre Antonia si Alex Velea! O iubire care se vede si o iubire care este incununata cu doi copii. Insa, in urma legii romanesti, asa cum este ea, va reamintesc ca acesti copiii foarte frumosi s-au numit la nastere: «Castellano», pentru ca trebuie sa ia numele tatalui, iar tatal este, chiar daca tu ai facut copilul cu altcineva, sotul mamei, ca sa zic asa. (…).

Antonia plange acum gandindu-se la copil! E adevarat insa, tehnic vorbind, chiar si-n momentul in care nu devenise mama, chiar si ulterior, vizitele ei la Maya, fata ei din Italia, nu au fost foarte dese. Poate ca, si cu siguranta, are un program foarte, foarte incarcat – este absolut firesc, este o artista cunoscuta, iata ca mai face si televiziune, se ocupa de online, de reclame, are si doi copii. Fara niciun fel de indoiala vorbeste oricand se poate, familia Castellano nu i-a ingradit niciodata dreptul de a vedea copilul si, mai mult, un lucru care spune, zis eu destul de multe: Alex Velea a cunoscut-o pe Maya. (…).

Ramanem cu cateva declaratii pe care Antonia le face din cand in cand spunand ca ii este dor de copil – lucru pe care chiar pot sa il cred, ca ii este dor de copil. De ce nu i-ar fi dor de Maya? Pentru ca e sange din sangele ei… Cu siguranta ca fiecare dintre noi si spun acum un lucru general: suntem suma faptelor, a greselilor si a lucrurilor bune pe care le facem in viata noastra.

Daca ea nu s-ar fi ambitionat cu avocatii in Romania, cu avocatii in Italia, cu foarte multe demersuri, care, in timp, nu ar mai fi avut niciun fel de importanta, mai sta cineva sa vada: din cauza cui s-a produs un divort in acte? (…). E foarte clar ca Antonia l-a lasat pe Vincenzo pentru Alex Velea! Nimeni nu o judeca (…). Numai ca Antonia cred ca a fost sfatuita inabil la un anumit moment si nu a crezut ca o hartie din Italia poate sa vina si in sapte ani. (…).

Dar, cu siguranta Antonia intr-o buna zi, mult mai matura acum, mult mai experimentata se poate aseza cu familia Castellano si poate sa spuna: «Ok, ce e de facut ca sa o rezolvam?» Pana atunci, orice fel de insinuare printre cuvinte nu face decat sa aprinda focul mai mare (…)”,  a mai afirmat Cristi Brancu.

Antonia si Alex Velea se iubesc de mai bine de patru ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.