Iulia Vantur nu l-a prezentat parintilor pe Salman Khan! „Pana acum, nu au ajuns in India”!

0
56

In ciuda faptului ca Iulia Vantur pare a avea o relatie serioasa cu Salman, celebrul actor este departe de familia ei. Parintii vedetei nu l-au cunoscut inca pe renumitul actor din India.

„Daca tot am ajuns in tara, vreau sa stau putin si cu parintii mei. Ii ador, ei sunt totul pentru mine”, a spus frumoasa blondina la una dintre conferintele de presa de la Brasov.

Mai mult, Iulia Vantur a dezvaluit si faptul ca mama si tatal ei nu au pus piciorul deocamdata in Mumbay, din motive obiective. „Pana acum, parintii mei nu au ajuns in India. Insa, eu am incercat sa fiu alaturi de ei mereu, vorbim zilnic la telefon sau prin Skype! Totusi, in curand, vor veni sa ma vada acolo, in tara in care ma simt foarte bine, asa am hotarat”, a spus, zambind, vedeta.

Pe de alta parte, exista voci din jurul divei care sustin faptul ca parintii Iuliei nu l-ar fi cunoscut personal pe Salman Khan, celebrul actor indian despre care presa vuieste ca, de ani de zile, ar avea o relatie cu romanca noastra. Care este insa adevarul, doar superba Vantur stie.

Iulia Vantur isi imparte viata intre Romania si India, tara natala a iubitului ei

Sufletul pereche si l-a gasit la mii de kilometri departare de tara natala. Povestea de iubire pe care o are cu starul Salman Khan a facut-o sa se concentreze mai mult pe cariera muzicala, iar in India, Iulia Vantur a facut furori cu vocea sa. Ori de cate ori are timp, ea revine in Romania, unde sunt parintii si prietenii ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.