vineri, 29 septembrie, 2023

Julio Iglesias pe 22 iulie, la Sala Palatului din Capitala.Afla ce preturi au biletele

Distribuie:

Publicat:

Cantaretul Julio Iglesias va sustine un concert, pe 22 iulie, la Sala Palatului din Capitala, promitand admiratorilor muzicii sale un show special, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

 In toamna anului trecut, fanii lui Julio Iglesias s-au bucurat de concertele cantaretului, iar acesta a declarat ca s-a indragostit de Romania si de generozitatea oamenilor de aici. Sub semnul aprecierii si al respectului sau fata de publicul roman, Julio Iglesias se intoarce in tara in sezonul estival cu o noua serie de concerte, care vor avea loc in aer liber la Mamaia, pe 19 iulie, si la Galati pe 20 iulie.

Fanii din Bucuresti se vor bucura de muzica artistului pe 22 iulie, cand Julio Iglesias va urca din nou pe scena Salii Palatului, alaturi de orchestra sa. Acesta le promite spectatorilor o seara magica, cu foarte multe melodii celebre care nu au mai fost cantate, pana acum, in show-urile sustinute in Romania.

Biletele pentru concertul pe care Julio Iglesias il va sustine la Sala Palatului au fost puse in vanzare in reteaua Vreau Bilet, la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center, Libraria Eminescu, in magazinele EuroGsm, la Sala Palatului, dar si online, prin www.vreaubilet.ro. Preturile acestora difera in functie de categoria de loc: categoria IV – 180 de lei, categoria III – 230 de lei, categoria II – 270 de lei, categoria I – 370 de lei si VIP – 450 lei.

Julio Iglesias a vandut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate in intreaga lume, incluzand versiunile originale in mai multe limbi, compilatii si materiale discografice live, devenind astfel este cel mai bine vandut artist latino al tuturor timpurilor. Recunoscut de Guinness Book of Records, in 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodata de aceasta institutie, Julio Iglesias este artistul care a cantat si inregistrat melodii in cele mai multe limbi din istoria muzicii. In cei 45 ani de cariera, Julio Iglesias a primit 2.600 de discuri de aur si platina. A sustinut peste 5.000 de concerte in 600 de orase din intreaga lume, pentru peste 60 de milioane de spectatori.

Julio Iglesias a cantat in duete alaturi de artisti precum Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez, Placido Domingo, Lola Fores.

In luna octombrie 2013, Julio Iglesias a sustinut doua concerte sold-out la Sala Palatului din Bucuresti, iar, la numai cateva zile distanta, a fost ovationat de peste 40.000 de spectatori la Targu-Mures.

Mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img