Kaufland, anunț important pentru români. Câți bani primesc sute de mii de clienți

0
61

Kaufland România continua seria veștilor bune pentru români. După ce au anunțat recent că vor oferi vouchere pentru cei care reciclează PET-urile în hipermarket, acum lanțul de magazine mai vine cu o veste îmbucurătoare pentru români. 

Printre magazinele preferate ale românilor de la noi din țară, Kaufland România este unul dintre ele. Lanțul de hipermarketuri își respectă clienții și cu această ocazie vor avea o mulțime de premii pentru tuturor cei care calcă pragul magazinului în perioada următoare.

Anunțul important făcut de Kaufland pentru români

Kaufland continuă să reprezinte un sprijin pentru comunitate și investește în proiectele sociale. Recent, retailerul a alocat un buget de peste 2.870.000 de euro pentru inițiative sociale de care au beneficiat o mulțime de români.

”Kaufland România rămâne un sprijin pentru comunitate și continuă investițiile în proiectele sociale. În perioada iunie-august 2022, compania a alocat un buget de peste 2.870.000 euro inițiativelor sociale, de care au beneficiat sute de mii de români”, a anunțat Kaufland într-un comunicat.

Totodată, Kaufland a fost prezent la festivalurile de muzică și divertisment din România în ultimele luni. Participanții la distracție chiar au avut posibilitatea să recicleze ambalajele cu ajutorul infrastructurii, astfel că au fost premiați cu surprize. În acest mod s-au putut colecta cu peste 15 tone de ambalaje.

”Participanții care au ales să recicleze ambalajele folosind infrastructurile puse la dispoziție de retailer, au avut parte de premii și surprize. În total, au fost colectate peste 15 tone de ambalaje.”, a mai anunțat Kaufland.

Kaufland are în desfășurare campania ”Turism fără deșeuri”

În prezent, Kaufland are în desfășurare campania ”Turism fără deșeuri”, iar voluntari de peste tot din țară vor merge să curețe deșeurile aruncate de români în această vară.

”Pe tot parcursul verii se desfășoară campania națională „Turism fără deșeuri”, prin care organizatorii Asociația Act for Tomorrow și Kaufland România invită turiștii și locuitorii orașelor să se alăture unei călătorii pentru o Românie mai verde și mai curată.

Prin această campanie, voluntari din toate colțurile țării curăță deșeurile aruncate în mod iresponsabil în mijlocul naturii pentru a reda farmecul celor mai frumoase zone turistice din România”, a mai anunțat Kaufland.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.