Klaus Iohannis: „S-au gasit bineinteles unii politicieni smecheri care imediat s-au catarat pe mine si au incercat sa dovedeasca ce buni patrioti si romani sunt”

0
38

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca trebuie avuta grija cu initiative precum cea privind definirea familiei traditionale.

„Nu cred ca au produs nicio radicalizare, dar nici nu au avut vreun impact in sensul de a modifica atitudinea unor grupuri fata de tema. Dupa parerea mea, tema chiar daca a fost ridicata cu foarte multe, aproximativ 3 milioane de semnaturi si are sustinatori importanti, nu cred ca este o tema care a penetrat societatea romaneasca”, a spus Iohannis, intr-o discutie cu studentii de la Stiinte Politice.

„S-au gasit bineinteles unii politicieni smecheri care imediat s-au catarat pe mine si au incercat sa dovedeasca ce buni patrioti si romani sunt ei si ca eu ma situez intr-o pozitie stranie. Nu cred ca sunt intr-o pozitie stranie si nici romanii nu au crezut asta, altfel nu m-ar fi ales din capul locului, dar cred ca este foarte important sa avem grija cu astfel de initiative”, a continuat presedintele.

Coalitia pentru Familie a strans 3 milioane de semnaturi, cerand modificarea Constitutiei astfel incit casatoria sa fie definita drept uniunea dintre un barbat si o femeie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.