Laura Cosoi si-a botezat fetita. Imagini incredibile de la petrecerea din Maramures. Evenimentul a avut o tematica deosebita

0
84

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au organizat un botez tradițional în Maramureș pentru fiica lor, Vera. Printre invitați au fost prezenți și Adela Popescu împreună cu Radu Vâlcan, Monica și Nicolai Tand, dar și designerul Stephan Pelger.

Micuța Vera a fost creștinată sâmbătă în aceeași biserică în care a avut ceremonia de botez și pentru sora ei mai mare, Rita. Este lăcașul de cult din Baia-Sprie, oraș în care tatăl lor, Cosmin Curticăpean, s-a născut şi a copilărit.

Laura Cosoi, botez tradițional în Maramureș pentru fiica sa, Vera

Bebelușa Vera a purtat două ținute de gală, la fel ca mămica ei. Momentele din timpul botezului au fost unele extrem de emoționante pentru fericiții părinți, dar și pentru toți care au fost în biserică. Întorși de la biserică, Laura Cosoi, Cosmin Curticăpean și invitații lor s-au bucurat de muzica Fraților Petreuș și au savurat preparate tradiționale din zona Maramureșului.

Imagini prețioase din timpul ceremoniei

Laura Cosoi a postat pe contul personal de Instagram un filmuleț înduioșător din timpul ceremoniei religioase. În imagini se vede că părinții micuței Vera sunt emoționați și foarte fericiți să fie alături de fetița lor. „Lumină din lumină #Vera #botez #dragoste #binecuvântate #mulțumim” este mesajul scris de Laura Cosoi când a publicat pe Instagram înregistrarea de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.