Lidia Buble, criticata dur de fani dupa ce a publicat o poza cu ea in rochie: „E dezastru ce pui pe tine!”

0
61

Lidia Buble devine, încetul cu încetul, un personaj controversat, însă nu din punct de vedere al personalității, ci datorită diferenței dintre felul în care părinții ei sunt cunoscuți pentru viața religioasă pe care o duc și felul în care cântăreața pare că trăiește o viață hedonistă.

Chiar dacă inițial, imaginile postate de Lidia Buble nu par deloc extravagante sau nu au atrage imediat atenția, mai mulți oameni au impresia că felul în care se afișează cântăreața nu este unul tocmai în regulă, ținând cont de păriniții ei extrem de religioși.

Lidia Buble pare că pierde din susținerea fanilor

”Ai un tata pocait, nu ti-e rusine iti faci familia de rusine, fata / Daca intr-adevar iti iubesti parintii asa mult, dovedeste-le si nu le face zile amare ” au fost două dintre comentariile unor oameni care nu o mai susțin pe Lidia Buble, postate cu ceva timp în urmă, pe parcursul acestei veri.

În aceeași manieră, Lidia Buble s-a confruntat din nou cu negativismul fanilor ei. Blondina a publicat o fotografie realizată în oglinda unui lift. „Problema” de care s-au legat urmăritorii ei a fost rochia pe care o purta Lidia Buble: rochia avea umerii decupați, iar bustul și linia taliei erau acoperite de două bucăți ale rochiei, care erau legate la mijloc.

VEZI FOTO PE WOWBIZ.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.