Liviu Varciu, sicane cu Vlad Gherman. „Iubita ta se saruta cu unul care miroase mai bine decat tine”

0
57

Liviu Varciu l-a cam pus la incarcatura pe colegul lui de serial, Vlad Gherman, intr-un interviu inedit pentru "XNS". Liviu si Vlad, colegi in serialul "Fructul Oprit", au stat pentru cateva momente fata in fata, unde au vorbit mai intai despre inceputul carierei in lumea actoriei a lui Liviu Varciu.

Liviu Varciu l-a cam sicanat pe Vlad Gherman, colegul lui, cu privire la scenele fierbinti dintre iubita sa si alti actori. Liviu Varciu, debordand de sinceritate, a vrut sa stie cum se simte Vlad atunci cand o vede pe Cristina Ciobanasu sarutandu-se cu alti barbati, chiar daca este vorba de actori. Raspunsul lui Vlad a fost si el la fel de sincer.

"Spune si mie ca sunt curios. Iubita ta joaca in serial, iubita ta se saruta cu altcineva in serial, iubita ta nu se saruta cu unul mai uratel decat tine, sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului. Se saruta si cu unul mai inalt si mai bine facut si am trecut de vreo doua ori pe langa el si miroase si mai bine decat tine. Nu te macina treaba asta? E posibil sa sarute mai bine decat tine?", a spus Liviu Liviu la "XNS".

"Cel mai nasol a fost la casting pentru ca ea dat proba cu vreo 20 de baieti si a avut o proba in care trebuia sa se pupe cu ei. Am plecat de nervi, nu am mai putut sa stau. Era foarte ciudat pentru ca venisera actori foarte buni, iar unii erau mai in varsta decat Petru Paun si era foarte ciudat. Cristina e si foarte mica la inaltime, pare un copil, pe langa actorii aia de 40 de ani", a raspuns Vlad Gherman, iubitul Cristinei Ciobanasu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.