Liviu Varciu, transportat de urgenta la spital! Medicii l-au bagat in sala de operatie

0
72

Liviu Varciu a ajuns astazi, la spital, pe mainile medicilor. Anesteziat, cu branula in mana, Liviu Varciu a fost filmat la scurt timp dupa interventia suferita.

Din fericire, Liviu Varciu a anuntat ca este bine! Acesta este si motivul pentru care s-a filmat. El a vrut sa afle toata lumea ca se simte mai bine, desi a suferit o anestezie care i-a dat de furca.

Prezentatorul nu a vrut sa ofere prea multe detalii cu privire la ce i s-a intamplat si nici nu a dezvaluit diagnosticul, dar a tinut sa-si linisteasca prietenii si familia.

„Uite, asa, mi-a facut domnul doctor buba. Cel mai bun anestezist din spitalul de urgente. Ma simt extraordinar, anesteziat un pic. O sa vin mai des sa imi faca anestezii d-astea”, a spus Liviu Varciu pe internet, dupa ce a ajuns de urgenta pe mana medicilor.

CE ARE DE GAND SA FACA LIVIU VARCIU IN ACEASTA TOAMNA!

Liviu Varciu a avut parte de o perioada   extrem de incarcata, in care s-a concentrat asupra proiectelor profesionale. Vedeta se pregateste sa–si ia revansa si sa plece intr-un sejur mult visat. El planuieste o vacanta binemeritata, in afara tarii, alaturi prietenii sai.

„Prima vacanta dupa opt ani. Am muncit foarte mult si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a tinut cu munca! Mi-am propus ca de acum incolo sa merg in doua vacante pe an. Eu, oricum, plec in diverse locuri, cand am evenimente si prezint, cand merg la prietenii mei, nu stau in casa, dar nu am iesit din tara”, a marturisit Liviu Varciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.