Lora, pregatita sa revina in Romania. Artista a stat cinci luni blocata in Bali: ”Voi veni acasa, asta e cel mai important”

0
133

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, au plecat în vacanță pentru două săptămâni, în Bali, însă nu s-au mai putut întoarce din cauza pandemiei de coronavirus, care a închis aeroporturile lumii. Artista a stat departe de casă luni la rând, însă azi a dat anunțul: se întoarce în România. Foarte entuziasmată, cântăreața a spus că astăzi își face bagajele, iar mâine pleacă spre casă. Deși drumul este unul lung, cei doi îndrăgostiți vor reveni la viețile lor din țară.

Lora și iubitul ei au făcut testul COVID

Laura și Ionut au făcut testul pentru coronavirus, necesar înainte de călătorie. Solista a postat mai multe imagini în care apare ea și Ionut Ghenu, împreună cu două cadre medicale care le-au făcut testul.

Totodată, ultimele pregătiri înainte de întoarcerea acasă sunt cele mai importante. Lora vrea să-și înceapă dimineața de mâine la plajă, după care să-și ia zborul spre România. Vedeta a susținut zilele trecute că vrea să fie acasă până de ziua ei de naștere, de pe 23 iulie. Se pare că, dorința i se va îndeplini.

”Suntem în ultima fază a pregătirilor, cântărim bagajele, hrănim pisicile, mâine dimineață o să mai stau puțin la plajă, la piscină. Apoi zburăm spre Jakarta, Jakarta- Istanbul, Istanbul supriză, nu mergem în București. Ne ducem în Sofia, pentru că nu aterizează în 1bucurești din cauza situației din România. Am găsit transport cu mașina spre București. Voi veni acasă, asta e cel mai important”, a spus vedeta.

SURSA: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.