Lovitură pentru Sebastian Ghiță! Decizia de ultimă oră a magistraților de la Tribunalul Prahova

0
71

Magistrații de la Tribunalul Prahova au respins cererea de revocare a arestării formulată de fostul parlametar Sebastian Ghiță, printre altele, pe motiv că fostul șef DNA Ploiești Lucian Onea a ticluit probe. Astfel, deși Curtea de Apel de la Belgrad a respins definitiv cererea de extrădare a fostului deputat PSD, Sebastian Ghiță rămâne cu mandat de arestare.

Săptămâna trecută, Curtea de Apel de la Belgrad a respins definitiv cererea de extrădare a fostului deputat PSD, menţinând decizia din luna iulie pronunţată de Curtea Supremă.

În 27 iulie, Curtea Supremă a Serbiei a respins solicitarea Ministerului român al Justiţiei privind extrădarea lui Sebastian Ghiţă, precizând că Ministerul de Interne sârb i-a acordat lui Ghiţă azil, considerând că acesta este persecutat din raţiuni politice.

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiţă a declarat, după ce Curtea de Apel din Belgrad a respins definitiv cererea autorităţilor române privind extrădarea sa, că nu are planuri de a reveni în România şi nici de a activa în politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.