Lucian Mindruta, atac la Nelson Mondialu’ dupa ce acesta s-a pozat acoperit de bancnote

0
81

Lucian Mindruta l-a atacat pe Nelson Mondialu' in urma cu cativa ani. Nelson a vrut sa arate ca are atat de multi bani incat se poate inveli cu bancnote, astfel ca s-a fotografiat acoperit cu hartii de 100 de lei, dar si cu 50 si 100 de euro.

Lucian Mindruta, atac la Nelson Mondialu' : "Nelsoane, te oftici?"

"Unde au ajuns interlopii in vreme de criza: Nelson Mondialu doarme invelit in bani. Da, dar patura e cam gaurita: daca iei milioanele la numarat, nu-s mai multe de 20-25. Nelsoane, pai stiu eu unu' la Bucuresti care are patura din par de camila de 100 de milioane! Te oftici?", a postat Lucian Mindruta pe Facebook.

Nelson Mondialu' a intervenit la Puterea dragostei, dupa ce a urmarit ce s-a intamplat in ultima saptamana in casa dragostei. Tatal lui Livian le-a certat pe fetele care au pretins ca il plac pe fiul sau. „De ce nu le faceti o cautare fetelor, sa le intrebati ce au facut de la 14 ani, prin ce tari au fost? Pe Bia ati cautat-o ca este c…a? Lasati-l pe copilul meu si luati-l pe Fizz. Disperatelor, daca v-au refuzat Jador si Bogdan, v-ati aruncat pe fiul meu”, a spus Nelson Mondialu'. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.