Lucruri fără precedent se întâmplă la Moscova. La televiziunea de stat se cer negocieri pentru `oprirea războiului`

0
53

De la începutul războiului, comentatorii de la televiziunea rusă de stat s-au întrecut între ei în a-și exprima susținerea pentru „operațiunea militară specială” a lui Vladimir Putin, inclusiv cu mesaje de amenințare a occidentului, însă contraofensiva fulgerătoare a forțelor ucrainene au forțat o schimbare a discursului în mass-media de stat, pledând inclusiv pentru o negociere de pace cu Ucraina.

În urma contraofensivei fulgerătoare de la Kiev, starea de spirit de pe tv-urile rusești a fost domolită, iar narațiunea s-a îndreptat către modul în care forțele ucrainene i-au depășit cu o majoritate covârșitoare pe rușii din nord-est, relatează Reuters.

Vitaly Ganchev, un oficial numit de Rusia în regiunea Harkov, a spus la televiziune de stat Rossiya-24 că trupele rusești au fost depășite numeric „de opt ori”. El a mai spus, fără a furniza dovezi, că forțele ucrainene au fost întărite de „mercenari occidentali”.

Ganchev a declarat că "situația devine din oră în oră mai dificilă", precizând că granița cu regiunea rusă Belgorod a fost închisă.

Continuarea pe stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.