Ludovic Orban ii arata ‘cartonasul galben’ lui Rares Bogdan, dupa ce a participat la emisiunea lui Mihai Gadea: ‘Toti membrii PNL au respectat aceasta decizie’

0
45

Ludovic Orban a declarat, marți, că Rareș Bogdan nu știa despre decizia din Biroul Executiv, aceea ca niciun liberal să nu participe la emisiunea lui Mihai Gâdea. Liderul PNL a afirmat că l-a atenționat pe Rareș Bogdan în acest sens, după ce eurodeputatul a fost la emisiunea menționată.

„Există o decizie a Biroului Executiv care a fost luată înainte ca Rareș Bogdan să devină membru al PNL. Rareș Bogdan nu știa de decizia de a nu participa la emisiunile moderate de Mihai Gâdea. Toți membrii PNL au respectat această decizie. Nimeni nu a mai participat la emisiunea moderată de Gâdea la Antena 3. Rareș Bogdan nu știa. După ce l-am informat de această decizie, după emisiune, cu siguranță va respecta această decizie”, a declarat Ludovic Orban, marți, la finalul BEX al PNL, conform Mediafax.

Declarațiile președintelui PNL vin în contextul în care Rareș Bogdan a participat la emisiunea moderată de Mihai Gîdea, în ciuda deciziei luate de către Biroul Executiv al partidului, care prevede că niciun liberal nu se va mai duce la acea emisiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.