Madalin Ionescu, picanterii din viata intima: «As fi intrat cu Cristina in Cartea Recordurilor!»

0
43

Am aflat secretul relatiei dintre Madalin Ionescu si Cristina Siscanu. Cei doi au facut dezvaluiri fara perdea despre inceputurile povestii lor de amor. Invitata in emisiunea partenerului ei de viata, pe care omul de televiziune o realizeaza pe contul lui de Facebook, Cristina a subliniat importanta atentiei de care partenerii trebuie sa tina cont in dormitor.

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu s-au casatorit in urma cu sapte ani si au reyistat tuturor presiunilor din exterior. Omul de televiziune si-a oficializat relatia cu actuala lui sotie in mare secret, la doar o luna dupa divortul de fosta lui paretnera cu care are doi copii. Recent, cei doi au vorbit despre relatia sudata pe care o au si au explicat ca sexul cantareste mult intr-o relatie. 

"Este foarte importsant ca cei doi parteneri sa nu uite de ei nicio clipa. Sa nu lase nicio o zi sa treaca fara sa arate dragostea partenerului, sa nu uite cum au plecat la drum, ce i-a unit… Sunt foarte multe probleme care apar, probleme cotidiene, stresul, lipsa banilor, tot timpul esti intr-o goana din asta nebuna, incat pur si simplu uiti de cel de langa tine. Trece o zi, trec doua, un an si te uiti cum devin straini, pentru ca te dedici foarte mult celorlalte aspecte ale vietii si ignori foarte mult latura sentimentala”, a declarat Cristina Siscanu la emisiunea live a sotului ei.

"Nu a existat zi in care sa nu ne iubim"
La randul sau, Madalin Ionescu a intrat intr-o discutie picanta despre cum au stat in cazul lor lucrurile.  

"(…) Atunci cand am inceput relatia cu tine eram virgin. Tu m-ai invatat foarte multe lucruri si…”, a spus Madalin Ionescu mai in gluma, mai in serios, iar

replica Cristinei, usor stanjenita de situatie, a vine imediat:"Si eu… Adica ce vrei sa spui? Doamne, Doamne…”.

"Sexul nu este un sport de performanta. Sau n-ar trebui… Cand a inceput povestea noastra de iubire, nici nu puteam sa ne aparam. Eu, cel putin, nici nu puteam sa ma apar… Nu m-au lasat sa ma apar si sa explic debutul nostru. Cu  toata presiunea care s-a exercitat asupra noastra, noi ne-am vazut de iubire. Si a fost atat de intensa povestea asta incat probabil am fi intrat in Cartea Recordurilor daca ar fi existat o Cartea a Recordurilor pentru amor. Am fi intrat lejer in ea in top 3 fara probleme. Cel putin in primul an nu au fost zi in care sa nu ne iubim. Si s-a intamplat sa avem acest noroc. Veneam amandoi cu experiente foarte triste si cred ca eram pregatiti pentru un salt in iubire. Ce a contat cel mai mult a fost aceasta foame de iubire a noastra”, a explicat Madalin Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.