Maia Sandu, la frontieră: Suntem o țară mică cu o inimă mare

0
84

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a vizitat luni punctul comun de trecere a frontierei de la Palanca, raionul Ștefan Vodă, unde polițiștii de frontieră și angajații vămii lucrează cot la cot, zi și noapte, pentru a fluidiza traficul transfrontalier.

În discuțiile cu polițiștii de frontieră, cu angajații Biroului Migrație și Azil, dar și cu voluntarii care îi întâmpină cu un ceai și o gustare caldă pe refugiați, șefa statului le-a mulțumit tuturor pentru organizarea exemplară și efortul pe care îl depun în aceste săptămâni ca să-i ajute pe oamenii ce fug din calea războiului, transmite presa din Republica Moldova.

Președinta Maia Sandu le-a dorit curaj cetățenilor ucraineni pe care i-a întâlnit la trecerea hotarului și le-a spus că Republica Moldova este gata să le ofere în continuare protecție și siguranță.

La Centrul de triere și cazare a refugiaților de la Palanca, șefa statului a discutat cu echipa de medici de la Ștefan Vodă, care muncesc acolo, dar și cu angajații Ministerului de Interne, care au grijă de activitatea Centrului.

Centrul de triere și cazare a refugiaților de la Palanca are o capacitate de peste 300 de persoane.

COntinuarea pe stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.