Mananca zilnic asta pentru a preveni cancerul de plamani si colon!

0
64

Cercetari noi au demonstrat ca persoanele care consuma usturoi crud in fiecare zi reduc riscul de a dezvolta cancer de colon cu 40%. Studiile au arata ca efectul anticancerigen este chiar de substanta care da mirosul intepator al usturoiului,alicina. Este recomandat sa se consume circa 2-3 catei de usturoi.

Usturoiul contine substante minerale si glucide, vitaminele A, B1, B2 si C, o multime de aminoacizi (mai ales aminoacizi esentiali), potasiu, fier, cupru, germaniu, zinc, proteine, lipide, acid ascorbic, ajoen- anticoagulant foarte puternic si peste 30 de compusi de sulf.

Eficacitatea usturoiului se datoreaza unui compus numit- sulfura de alil, antibiotic natural foarte activ, eficient si puternic. Acesta fortifica celulele corpului uman, intarindu-l, formand un scut ofensiv si agresiv in fata oricarei invazii de microbi si bacili de toate felurile. Unele studii afirma ca 1 miligram de usturoi are aceeasi putere cu 25 unitati de penicilina.