joi, 18 aprilie, 2024

Marijuana depistată la intrarea în țară prin Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit asupra unui bărbat cu cetățenie R. Moldova cantitatea de 10,63 grame substanță vegetală, susceptibilă a fi marijuana.

În data de 19 august, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 19 ani. 
În baza profilului de risc, poliţişti de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit, ocazie cu care a fost descoperită asupra tânărului, ascunsă în interiorul genții personale, într-o hârtie acoperită cu bandă adezivă, cantitatea de 10,63 grame de substanță vegetală, de culoare verde-oliv, cu miros înțepător, substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc (marijuana).
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că substanța descoperită îi aparţine şi a cumpărat-o dintr-un club, pentru consum propriu.
Substanța descoperită a fost ridicată, ambalată, sigilată și urmează să fie trimisă spre expertiză la un laborator de specialitate. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracţiunilor de tentativă la introducerea în țară de droguri de risc, fără drept şi deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img