luni, 15 aprilie, 2024

Maya Teodoroiu a depus juramantul ca fiind noul judecator CC

Distribuie:

Publicat:

Simona Maya Teodoroiu a depus joi juramantul la Palatul Cotroceni pentru calitatea de judecator al Curtii Constitutionale, in fata presedintelui Klaus Iohannis, care a subliniat importanta Curtii pentru consolidarea democratiei.

 Presedintele Klaus Iohannis a avut un scurt mesaj pentru judecatorii Curtii Constitutionale, dupa ce Simona Maya Teodoroiu a depus juramantul.

“In primul rand doamna judecator (Simona Maya Teodoroiu, n.r.) va felicit si va doresc mult succes in aceasta misiune nobila de judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei. Este un lucru evident ca va veti ocupa, impreuna cu colegele si colegii dumneavoastra de respectarea Constitutiei Romaniei, nu voi insista asupra acestui aspect. Este, insa, important de subliniat, domnule presedinte Zegrean, onorati judecatori ai Curtii Constitutionale ca, dupa parerea mea, dumneavoastra reprezentati ceea ce s-ar numi un stalp al democratiei din Romania. Eu cred ca munca pe care o depuneti este extrem de importanta pentru consolidarea democratiei in Romania si va incurajez sa mergeti mai departe cu toata hotararea, cu toata responsabilitatea, cu toata demnitatea, sa dovediti si in continuare ca stiti sa faceti fata oricaror situatii dificile”, a afirmat presedintele Iohannis.scrie mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img