Meghan Markle a rupt tacerea si a vorbit pentru prima data despre tatal ei dupa ce acesta a pornit un scandal urias in presa

0
45

Meghan Markle a rupt tacerea si a vorbit pentru prima data despre tatal ei dupa ce acesta a izbucnit un scandal urias in presa, facand acuzatii grave la adresa casei regale britanice.

Cand ducesa de Sussex s-a casatorit cu printul Harry pe 19 mai, tatal ei a lipsit de la nunta. La acel moment,  motivul oficial a fost ca Thomas Markle a suferit un atac de cord si va fi operat pe inima. La scurt timp a iesit la iveala ca acesta nu a avut nicio problema si nu a existat nicio urgenta medicala de acest gen.

Se pare ca acesta a mintit in privinta bolii pentru a evita sa dea ochii cu familia regala, iar ulterior a inceput sa dea diverse interviuri prin care o umilea pe fiica lui.

Daca pana acum a evitat sa-i acorde atentie, Meghan a rupt tacerea si a  vorbit despre Thomas.

Meghan Markle spune ca nu mai are deloc incredere in tatal ei

Ea le-a spus prietenilor ca este foarte suparata pe el pentru ca a mintit si pentru ca vorbeste cu presa, desi l-a rugat sa nu mai faca acest lucru.

    „Tatal meu a mintit si si-a inscenat un atac de cord”, le-a spus Meghan  celor din anturajul ei.

„Mai intai a inscenat ca are atac de cord, si nici nu a recunoscut ca a mintit, si acum da o gramada de interviuri. Nu are alta solutie decat sa il ignore”, a dezvaluit si o prietena a ducesei pentru revista US Weekly.  Aceasta a adaugat ca Meghan nu poate sa se apere pentru ca protocolul nu ii permite si tot ce poate sa faca este sa-l contacteze, in privat, pe tatal ei ca sa opreasca aceasta „nebunie”.

„Meghan este foarte suparata pe Thomas si are o gramada de motive. Nici macar nu stie cum sa comunice cu el fara ca acesta sa inceapa iar sa vorbeasca in presa despre discutia lor. Ii e frica ca ar putea sa faca acest lucru. Daca a facut deja atatea dezvaluiri, cum se poate asigura ca nu va face publica si discutia lor? ”, a mai spus sursa.

Sora lui Meghan cere bani pentru interviuri despre sora ei

Meghan sustine ca trebuie sa fie foarte atenta cand vorbeste cu Thomas, pentru ca isi da seama ca toate cuvintele ei pot fi interpretate gresit si apoi ar ajunge in presa.

„Nu mai are deloc incredere in el si nici macar nu crede ca ar mai putea avea vreodata.  Dezastrul deja a fost facut”, a mai spus prietena.

Mai mult, Thomas nu este singurul membru al familiei lui Meghan care incearca  sa-i faca viata un calvar lui Meghan si sa profite de pe urma ei. Si sora ei vitrega, Samanthe Markle, o jigneste pe Meghan prin tot felul interviuri si vorbeste cu presa in schimbul unor sume fabuloase. Potrivit presei de peste Ocean, ea cere pentru un interviu si 1.500 de dolari.

Singura diferenta este ca lui Meghan nu-i pasa de ce face sora ei, pentru ca ele oricum nu au fost niciodata prea apropiate. Ele nu s-au mai vazut si nici nu au mai vorbit de cand starul din „Suits” avea 10 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.