Mesajul naucitor al unui inalt preot in cazul Alexandrei: Cresti 15 ani un copil si vine o jigodie si ti-o ia de langa tine si-si bate joc de ea si o omoara

0
77

Episcopul Slatinei si Romanatilor, Preasfintitul Sebastian, a oficiat duminica, 4 august, o liturghie arhiereasca la Caracal, pentru Luiza si Alexandra, iar la finalul slujbei s-a adresat credinciosilor, mesajul sau fiind deosebit de dur, scrie Adevarul.

„Evenimentele acestea care ne-au ingrozit pe toti, mai cu seama pe cei care aveti fete tinere care sunt cautate si preferate de aceste retele ticaloase de oameni care nu se mai satura de bani si de placere. Cresti 15 ani un copil si vine o jigodie si ti-o ia de langa tine si-si bate joc de ea si o omoara.

+Unul care n-a miscat un ac ca sa traiasca acel copil. Parintii ei s-au straduit cu ea. Dar ce numai el?! Sunt atatia care fac acelasi lucru. Pentru toate aceste victime ale traficului de carne vie ne-am rugat cu totii astazi ca Dumnezeu sa le intorca pe aceste fete in familie, sa intoarca inima acestor oameni fara inima si sa-si caute placerea in alta parte, nu abuzand pe copilele nevinovate. Dumnezeu sa va pazeasca copiii dumneavoastra, asa cum a stiut Dumnezeu sa pazeasca casuta aceasta, inconjurand-o cu ziduri de zapada (…)”, a spus preasfintitul Sebastian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.