Mihai Trăistariu vrea să își construiască un hotel. Artistul, planuri mari de viitor

0
65

Mihai Trăistariu s-a lanasat în urmă cu mai mulți ani în domeniul afacerilor, astfel că, deși a trecut și prin momente critice și grele, acum a atins succesul absolut. Mai mult decât atât, fiindcă totul merge bine, artistul vrea să evolueze și își dorește să își ridice un hotel. Iată declarațiile exlcusive despre planurile de viitor pe care le are!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Mihai Trăistariu deține mai multe apartamente la malul mării, de pe urma cărora scoate sume importante de bani, pe care artirstul vrea să le reinvestească!

Mihai Trăistariu vrea să își ridice un hotel la malul mării sau la munte

Mihai Trăistariu radiază de fericire în aceast perioadă. De când s-a dat startul sezonului estival, artistul are numeroși turiști care vor să se cazeze la apartamentele pe care le deține pe malul mării.

Ei bine, și pentru că de ceva timp succesul în lumea afacerilor este unul răsunător, Mihai Trăistariu nu poate să nu profite de el, așa că, în exclusivitate la Antena Stars, a declarat că vrea să își construiască un hotel, fie la mare, fie la munte.

"La ora asta sunt fericit, banii vin din toate partile. Incerc sa imi plătesc ratele la banci si sa ma apuc de strans, fiindcă turismul asta functioneaza. Vreau sa imi fac un hotel, ori la mare, ori la munte. Imi place hotelurile astea. Important e sa gasesc un loc bun si sa il fac. (…) Nu ma sfatuieste nimeni, vreau sa ma ocup de acest domeniu. O mai dai si in bara, dar de multe ori am nimerit-o.(…)", a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars, în exclusivitate.

Cât costă o noapte la apartamentele artistului în plin sezon
Și pentru că tot a venit vorba despre succesul înregistrat cu ajutorul apartamentelor de la malul mării, Mihai Trăistariu a dezvăluit și faptul că el are prețuri destul de accesibile, fiind și un motiv pentru care nu duce lipsă de clienți.

Mai concret, în plin sezon estival, artistul are prețul pe noapte de 350 de lei, fiind unul accesibil pentru orice tip de buzunar, dacă ne uităm la restul cazărilor de pe litoral. De asemenea, fiindcă și-a atras mulți clienți, nu este de mirare suma mare pe care o adună la sfârșit de vară.

"Am scos 20.000 de euro pe vară, anii trecuti. Eu vreau să merg pe calitate, să fie lumea mulțumită. E inevitabil să nu mă folosesc de imaginea mea. Mă ajută mult.(….)", a mai spus artistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.