Mirabela Dauer a dat lovitura la pacanele! A castigat o suma uriasa cu doar cativa lei

0
68

Odata cu venirea toamnei, Mirabela Dauer si-a luat o pauza de la concerte si a mers sa se bucure, timp de aproape o luna, de revederea unor prieteni dragi care sunt stabiliti peste Ocean. Cantareata a dat lovitura la pacanele, a castigat o suma uriasa, cheltuind doar cativa lei.

De ceva timp, Mirabela si-a facut un obicei de a merge o data pe an in America, sa se relaxeze si sa bucure de persoanele dragi. Ajunsa in America, vedeta a intrat in cazinouri sa isi incerce norocul si a povestit intr-o emisiune tv ca a castigat la pacanele 1200 de dolari.

“Am cateva orase din America pe care le ador: New Yorkul, Vegasul, cele mai aglomerate, cele mai zapacite, alea le iubesc eu!”, spunea aceasta.

Andra, colaborare cu Mirabela Dauer. “Pentru mine, o mare bucurie!”

Andra si Mirabela Dauer sunt implicate intr-un proiect comun si urmeaza sa apara pentru prima data impreuna pe scena.

„E prima data cand o sa cant alaturi de Andra si pentru mine e o mare bucurie. Alaturi de ea o sa interpretez pe scena cunoscuta melodie «Morarita», dar si o piesa din repertoriul lui Dan Spataru. Eu o ador pe Andra si o pretuiesc mult pentru tot ceea ce face. Este un copil minunat, ce a ramas la fel de-a lungul timpului. Are un caracter foarte frumos, iar lucrul asta se vede de fiecare data. Greu iti gasesti jumatatea in lumea asta, dar ea cu Catalin formeaza un intreg perfect.

Ei au reusit sa ramana chiar si dupa multi ani la fel de frumosi si sa se iubeasca. Iar lucrul acesta spune multe despre ei doi. Sunt un bun model pentru multi dintre tinerii din ziua de azi. Andra are o voce foarte buna si e printre putinele soliste care canta orice gen muzical. De aceea, concertul de muzica populara o sa fie unul pe placul publicul. Ea canta cu sufletul, iar cei din fata ei simt asta. Lumea asculta, de fapt, sufletul ei“, a spus Mirabela Dauer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.