Mircea Badea, atac la adresa Andreei Esca: „Sinistra asta

0
43

Mircea Badea a postat un mesaj dur la adresa Andreei Esca. Totul a pornit de la prezentarea unei stiri cu Esca, in care Pro TV prezenta efectele modificarii Codului penal, stire care se pare ca ar fi fost veche de cateva luni. Badea sustine ca postul a facut „Fake News”.

Mircea Badea sustine a facut-o pe Andreea Esca „sinistra” si a spus ca ea si postul PRO TV fac Fake News. Realizatorul tv a postat un videoclip in care stirista vorbea despre modificarile aduse codului penal de catre PSD SI ALDE.

„N-au nicio legatura cu ce spune sinistra asta”
„Sinistra asa spunea clar acum sase luni: „Pare ireal, dar acestea sunt modificarile aduse codului penal de PSD si ALDE chiar in aceste momente”. Sigur ca era vorba doar despre amendamente propuse care oricum nu aveau nicio legatura cu ce spune sinistra asta. Una e sa spui: „Coreea de nord inarmeaza nuclear”. Alta e: „Chiar acum catre Romania se indreapta o racheta nucleara trasa de Coreea de Nord. Unde mai pui ca amendamentele propuse atunci sunt cele votate acum si n-au nicio legatura cu ce spune sinistra asta. Vorbim diseara in detaliu ca m-am saturat de scris.

P.S: Da, PRO TV si Esca au facut Fake News (…) Aceasta este emisiunea de aseara in care am dezosat o odioasa manipulare/minciuna/fake news marca PROTV/Andreea Esca.
Este o demonstratie minutioasa, meticuloasa. Din pacate, avem doar sunet. Asta e! Dar foarte relevant si asa.
Este absolut ingrozitor ca niste entitati media cu mult public de buna credinta se pot preta la astfel de monstruozitati. Oribil!”, a scris Mircea Badea pe pagina lui de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.