Mircea, tăticul care se luptă să își vadă fiica, trebuie să plătească despăgubiri de sute de milioane încă soției lui

0
73

Mircea, tatăl fetiței, este disperat în aceste momente! După ce a reușit să își vadă fiica, în vârstă de numai opt ani, și credea că încă soția lui a înțeles cât de important este ca micuța să crească și cu mamă și cu tată, se pare că a primit o nouă lovitură. Femeia i-a cerut în Instanță daune de sute de milioane. Iată ce motiv a invocat! 

Mircea trebuie să-i plătească daune soției de sute de milioane

Mircea a declarat în edițiile trecute, când a intrat în direct la Acces Direct, faptul că fiica cea mică nu mai are voie nici măcar să pronunțe cuvântul ”tata”, cu atât mai puțin să îl vadă sau să petreacă timp împreună.

După ce soția lui a acceptat și Mircea s-a revăzut cu fiica lui, acesta a primit din nou o lovitură zilelele acestea, astfel că mama fetiței a mers în Instanță și a cerut daune pe fond de stres în timpul procesului.

Mai concret, Mircea est nevoit să plătească în jur de 400 de milioane pentru faptul că soția lui ar fi fost o mamă stresată pe parcursul acestor ani.

"Fosta mea soție nu se bucură de succesul meu, ci dimpotrivă. Ea vrea să mă țină în tensiune. Mă zbat să am legături minime cu soția lui. Sunt 4 ani de când nu vrea să-mi dea fata. Ea pozează în victimă. I s-au dat despăgbiri de 400 de milioane pentru că a invocat la ordinele de protecție. A zis că a fost stresată și nu mai știu ce. Eu acum trebuie să plătesc. Visa să fiu închis, însă nu se pune problema de acest lucru. Nu a fost agresată, violentă sau ceva. Din pricina că a fost stresată, eu ii dau acum acesti bani. Nu că i-am făcut vreun rău.", a declarat Mircea la Acces Direct.

Mircea susține că soția lui nu vrea să-l vadă bine

Mai mult decât atât, Mircea susține că de patru ani de zile soția lui încearcă pe orice cale să îi facă rău și să îl denigreze. Acesta explică că nu știe care este motivul ei pentru a face acest lucru, în condițiile în care nu a bătut-o, nu a fost violent și nici nu i-a făxut ceva rău.

Tot în cadrul emisiunii Acces Direct, Mircea a dezvăluit faptul că soția sa a cerut micșorarea timpului de vizită cu fiica lui, așa că după ce nu a văzut-o timp de patru ani, nu poate decât să stea cu ea în aceste momente mai mult de 2 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.