Momente grele pentru fosta iubită a lui Cristian Boureanu. Postarea îngrijorătoare a Cristinei Belciu

0
56

Cristina Belciu s-a arătat resemnată și plină de speranță pentru viitor după despărțirea de Cristian Boureanu, dar ceva nu merge bine în viața modelului, în prezent. Cu puțin timp în urmă, fosta iubită a afaceristului a postat un mesaj din care reiese că a trecut prin momente foarte grele noaptea trecută.

A fost mai mereu cu zâmbetul pe buze după despărțirea de Cristian Boureanu, dar momentele grele în viață nu o ocolesc pe Cristina Belciu. Fosta iubită a afaceristului a dezvăluit că a trecut printr-o noapte de coșmar, printr-o postare pe Instagram, cu puțin timp în urmă.

Cristina Belciu, fosta iubită a lui Cristian Boureanu, trece prin momente grele

Tânăra de 24 de ani a făcut mai multe postări care indică participarea ei la un festival de film din Italia în ultimele zile, inclusiv ieri. În imagini, bruneta apare într-o rochie neagră de gală și chiar își transmite recunoștința față de cel care a invitat-o, într-una dintre postări .

Cu toate acestea, noaptea trecută pare să fi fost un coșmar pentru actriță, care a a descris-o ca fiind „cea mai proastă noapte” și a ținut să-i mulțumească unei prietene pentru că a avut grijă de ea. Ceea cea s-a întâmplat a fost suficient de grav încât s-o facă pe brunetă să-i mulțumească în mod public amicei sale. Totuși, a ales să nu dezvăluie detalii legate de ceea ce s-a întâmplat.

„Am avut cea mai proasă noapte din totdeauna. Mulțumesc @dariaachimoiu pentru că ai avut grijă de mine.”, a scris Cristina Belciu într-un InstaStory cu o fotografie în care își tine prietena strâns de mână.

Bruneta este actriță în Italia

Cu doar câteva zile în urmă, Cristina făcea mai multe declarații pentru Antena Stars, în care părea că face referire la un nou bărbat în viața ei. Totuși, tânăra s-a axat pe latura profesională și a anunțat că va filma un scurtmetraj în curând.

''În toamnă o să filmez un scurtmetraj aici în Ischia, deci nu-mi stă gândul la așa ceva ( n.r. relație). Ca orice femeie, se pare că da. Sunt momente în viață în care apar persoane care te fac să zâmbești.'', a declarat Cristina Belciu, în exclusivitate la Antena Stars.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.