Motivul pentru care Florin Cîțu nu a fost prezent în vizita oficială de la Kiev, deși a fost primul politician român care și-a anunțat plecarea în Ucraina

0
75

Deși a fost primul politician român care și-a anunțat deplasarea în Ucraina, Florin Cîțu nu a fost prezent în vizita de la Kiev de ieri, 26 aprilie.

Florin Cîțu a anunțat că va pleca într-o vizită oficială la Kiev, alături de Marcel Ciolacu, în calitate de președinți ai celor două Camere. Însă cu toate acestea, ieri, 26 aprilie, deplasarea la Ucraina a avut loc, însă fără Florin Cîțu, fapt ce i-a pus pe gânduri pe mulți, mai ales că acesta a fost primul politician român care a anunțat că va pleca în Ucraina.

Astfel, nu cu foarte mult timp în urmă, Nicolae Ciucă, care a mers ieri în Ucraina, alături de Marcel Ciolacu și Bogdan Aurescu, a explicat motivul concret pentru care Florin Cîțu nu a fost prezent.

Nicolae Ciucă: „Au fost două vizite planificate separat”

Nicolae Ciucă a fost întrebat miercuri, 27 aprilie, despre motivul pentru care președintele Senatului a lipsit din această delegație, în contextul în care președintele Camerei Deputaților a fost invitat. 

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.