Narcisa Guță, continuă seria transformărilor. Ce schimbare a făcut aceasta

0
65

Narcisa Guță tace și le face! Manelista a renunțat la ieșirile televizate, însă își trăiește viața pe lux și opulență și nu prea are de gând să se schimbe. După ce a slăbit considerabil, Narcisa Guță s-a apucat de sport și acum arată mai bine ca niciodată. S-a împrietenit foarte mult și cu medicul estetician, căruia îi face vizite frecvente. Și-a schimbat total dantura. Recent i-a anunțat pe fani că și-a făcut o nouă intervenție. Narcisa Guță a apelat la tatuajul sprâncenelor și este foarte mândră de noul ei look. Și fanii au fost de acord cu schimbarea și i-au transmis cele mai frumoase mesaje.

„După lungi căutări… am sprâncenele perfecte❤️”, a scris Narcisa Guță, pe Instagram.

Narcisa Guță, bătută de un fost iubit

Fosta soție a lui Nicolae Guță a fost implicată într-un mega scandal, în primăvara acestui an. Narcisa Guță apare ca parte vătămată într-un dosar penal, înregistrat la Focșani, după ce a fost bătută de un fost iubit. Narcisa Guță a avut atunci nevoie de o lună de îngrijiri medicale și a ieșit cam șifonată din altercație.

Fostul iubit, pe nume Cornel M. a fost acuzat de amenințare, violare de domiciliu, distrugere, dar și alte violențe, cei doi având o relație amoroasă în urmă cu mulți ani. Acesta a fost și condamnat la închisoare pentru tâlhărie. Pe data de 31 mai acesta a intrat în casa Narcisei Guță și a bătut-o cu bestialitate, manelista depunând plângere împotriva lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.