Începe ziua sănătos: Cafeaua care scade glicemia și are grijă de creier

0
87

Cafeaua din cicoare are un gust similar cu cel al cafelei și este adesea considerată o alternativă fără cofeină la băutura populară. Este făcut dintr-o plantă prin prăjirea, măcinarea și prepararea rădăcinilor plantei de cicoare.

Datorită aromei sale foarte pământoase și de nucă și proprietății fără cofeină, această băutură devine din ce în ce mai populară.

Cafea din cicoare: beneficii incredibile pentru sănătate pentru stomac, creier și siluetă

Pe lângă gustul său minunat, cafeaua cu cicoare are mai multe beneficii pentru sănătate datorită prezenței mai multor vitamine și minerale esențiale în ea. De asemenea, are un conținut scăzut de grăsimi, ceea ce este din nou un lucru bun dacă încercați să slăbiți, potrivit doctorulzilei.ro.

1. Este bună pentru sanatatea ta digestivă

Rădăcina plantei de cicoare este o sursă bună de fibre și ajută la îmbunătățirea digestiei. Împreună cu aceasta, îmbunătățește, de asemenea, sănătatea microbilor intestinali, care apoi funcționează pentru a îmbunătăți sănătatea generală a intestinului.

Continuarea pe exquils.ro