Nicole Cherry își dorește să devină mamă de băiat. Artista, declarații despre o nouă sarcină: „Clar!”

0
70

Nicole Cherry este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Are o familie frumoasă și o carieră de succes. În luna noiembrie a anului 2021, Nicole Cherry a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, pe care a numit-o Anastasia. Acum, la nici un an de când în viata ei a apărut cea mică, Nicole vorbește despre o nouă sarcină. Își dorește să fie și mamă de băiat.

De fiecare dată când a fost întrebată despre cum i-a schimbat micuța Anastasia viața, Nicole Cherry a spus că este extrem de recunoscătoare faptului că îl are pe Florin Popa, tatăl copilului ei aproape și se bucură de viață alături de fetița lor.

Nicole Cherry își dorește să devină mamă de băiat

Întrebată cum se descurcă în rolul de mămică, Nicole Cherry a mărturisit că este o persoană răbdătoare și reușește să facă față cu biro tuturor provocărilor. Curioși din fire, fanii de pe rețelele de socializare, au întrebat-o pe artistă dacă își mai dorește copii, iar răspunsul cântăreței nu a întârziat să apară.

„Clar, un băiețel! Să ne și iasă, dar nu acum. Mai așteptăm câțiva ani”, a fost răspunsul oferit de Nicole Cherry pe rețelele de socializare.

Așadar, artista vrea să îşi mărească familia, se vede mamă de băiat, însă acest lucru nu se va întâmpla prea curând, pentru că, potrivit spuselor ei, așteaptă ca micuța Anastasia să mai crească.

Nicole Cherry, despre rolul de mamă

Nicole Cherry a declarat în repetate rânduri că este o femeie împlinită și are o familie, așa cum visa.

„Da, viaţa noastră s-a schimbat complet, dar este un sentiment unic şi pe care eu mi l-am dorit să-l simt de tânără. Mă bucur din inimă că l-am găsit pe Florin şi am reuşit să întemeiem familia la care visam. Şi nu ne oprim aici. Nu mă deranjează, pentru că eu mă simt un copil, chiar dacă am un copil. Mi-am şi dorit ca lucrurile să se întâmple aşa, să fiu mamă tânără, să pot s-o înţeleg pe Anastasia şi, atunci când va creşte, să i se spună: „Ce frumoasă e mama ta. Unde e mama ta?”. Consider că asta mă va ajuta în timp cu Anastasia, cu creşterea ei”, a povestit cântăreața, pentru OK! Magazine.

Cântăreața este foarte fericită că a devenit mămică pentru prima oară.

„Eu mă bucur că Anastasia este genul acesta, pentru că un copil care face şotii şi e activ, din punctul meu de vedere, are potenţial să facă ceea ce-şi doreşte şi să reuşească în viaţă. La Anastasia se vede deja ambiţia pe care o are şi sunt sigură că mă va moşteni şi, atunci când va creşte, va fi un copil bun şi se va descurca, aşa cum am făcut-o şi eu. Bineînţeles că mai sunt şi momente în care îmi este greu, dar atâta timp cât îl am pe Florin alături, pot trece peste toate şi sunt pregătită psihic pentru tot ce va veni”, a declarat artista pentru aceeași sursă menționată anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.