Noi detalii în cazul femeii ucise pe o stradă din Mediaș! Tânărul care a înjunghiat-o este minor și delicvent din Germania

0
66

O crimă teribilă a avut loc marti, 12 aprilie, pe o stradă din Mediaș! O femeie a fost ucisă în timp ce ducea gunoiul, chiar de către un minor, mai precis un adolescent de 17 ani, delicvent, din Germania, care era trimis din țara de proveniență în România, pentru reeducare.

Din primele detalii privind acest caz, minorul le-a spus oamenilor legii că nu o cunoștea pe victimă, însă a atacat-o și apoi a ucis-o pentru că părea de etnie romă.

De precizat este că, criminalul a atacat-o pe femeia în vârstă de 74 de ani, în mijlocul zilei, în zonă aflându-se mai mulți copii care se jucau. În primă fază, anchetatorii au luat în calcul varianta jafului, asta pentru că tânărul a furat un lănțișor pe care victima îl purta, însă ulterior această ipoteză a fost exclusă, căci criminalul nu a fost, de fapt, tentat de bijuteria femeii.

Tânărul a ajuns în România în urmă cu șase ani 

Persoanele care au fost martore la întreaga tragedie au declarat că imediat după ce tânărul a comis crima, acesta s-a făcut nevăzut. Însă, cu toate acestea, camerele de supraveghere din zonă au surprins întreaga scenă, acestea conducându-i pe anchetatori pe urmele criminalului. Așadar, tânărul a fost găsit la 20 de kilometri de locul faptei, în Dumbrăveni.

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.