Noi informatii despre intimitate care ar putea sa te surprinda

0
51

Cat de bine crezi ca iti cunosti partenerul? Angajati constant in studii de caz, sexologii iti dezvaluie informatii socante despre barbati si femei, precum si procentaje surprinzatoare despre fanteziile si fetisurile cuplurilor. Unul dintre cele mai interesante studii realizate de sexologi a vizat motivele pentru care femeile se angajeaza in actul intim. Atractia fata de partener s-a situat destul de jos in topul acestora, in timp ce majoritatea femeilor au declarat ca fac sex pentru a scapa de plictiseala, pentru a se elibera de tensiune, pentru a-i multumi partenerului pentru un gest frumos si pentru a atenua migrenele. Unele raspunsuri au fost cu adevarat surprinzatoare: o femeie a declarat ca experienta o aduce mai aproape de Dumnezeu, altele au declarat  ca fac sex pentru un ten frumos. 84% au marturisit ca recurg la partide de sex pentru a mentine linistea in cuplu sau pentru a-si putea implica partenerul in treburile casnice.

Studiile recente au stabilit ca doar 3% dintre cupluri fumeaza imediat dupa actul intim. Scaderea surprinzatoare a regulii a construit sintagma tigara dupa sex se datoreaza unei tendinte care prinde contur in Occident, aceea de a fuma doar in aer liber. In schimb, se pare ca 25% dintre cuplurile intervievate prefera sa adoarma imediat dupa, in timp ce 50% dintre acestea isi verifica telefonul mobil si fac shimb de mesaje cu prietenii. Atractia barbatilor pentru femeile mai tinere este celebra. Se pare ca motivele sunt de natura biologica: riscul de a deceda prematur scade cu 20% pentru barbatii care fac dragoste cu femei cu 15-20 de ani mai tinere decat ei.

Femeile prefera sa se relaxeze prin activitati care exclud amorul. In topul acestora, psihologii au mentionat vacantele la soare, urmate de vizitele la salon, iar, ca stimulent al bunei dispozitii, s-au remarcat complimentele, shopping-ul si mesajele frumoase. Cele mai putin votate au fost sexul si specialitatile de ciocolata. Un studiu realizat de sexologii australieni a dezvaluit informatii socante: 40% dintre participanti au marturisit ca ar face sex cu partenerul de cuplu al unui prieten, una din zece femei a afirmat ca ar juca intr-un film porno, 5% dintre barbati au dezvaluit ca au fantezi cu travestiti, iar 57% dintre reprezentantii sexului masculin nu sunt excitati de sanii falsi.

Cand vine vorba despre trasul cu ochiul in gradina vecinilor, femeile detin suprematia. 76% dintre femei au marturisit ca se uita dupa alti barbati in timpul unei excursii alaturi de partener, in timp ce doar 56% dintre barbati au afirmat ca evalueaza din priviri persoanele de sex opus. 77% dintre persoanele care fac acest lucru incearca sa il mascheze, purtand ochelari de soare sau asteptand ca partenerul sa isi intoarca privirea. Barbatii sunt mai tentati sa insele decat femeile, iar un studiu deloc surprinzator a dezvaluit ca posesorii de masini de lux sunt cei mai inclinati sa se angajeze in aventuri extra-conjugale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.