Nu e gluma! Ce salariu lunar exact primeste Smiley de la Pro TV, pentru Romanii au Talent si Vocea Romaniei

0
50

Smiley este un artist complet. Cantaret, compozitor, producator, prezentator si actor, Andrei Tiberiu Maria se afla in atentia publicului de mai multi ani, iar fiecare prestatie a sa este apreciata la justa valoare de fani.

Smiley poate fi vazut, de ani buni, in emisiunile ”Romanii au Talent” si ”Vocea Romaniei”, iar salariul pe care il primeste a ramas, pana acum, inconjurat de mister. Totusi, informatiile au iesit, incetul cu incetul, la lumina, iar cifra este cu adevarat impresionanta. Smiley primeste 150.000 de euro pe an de la Pro TV, atat pentru rolul de la „Vocea Romaniei“, cat si pentru cel de la „Romanii au talent“.

Concret, celebrul Smiley incaseaza pentru prestatiile sale la ”Romanii au Talent” si ”Vocea Romaniei” nu mai putin de 12.500 de euro pe luna!

Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu din martie 2017, insa au fost extrem de discreti cu aparitiile in public. Ba mai mult, niciunul nu a recunoscut ca traiesc impreuna o poveste de dragoste. Totusi, recent, artistul a confirmat faptul ca are o legatura cu o femeie, pe care o considera cea ideala.

“Cred ca femeia cu care sunt e cea ideala”, a raspuns Smiley, intrebat despre femeia ideala. Cu siguranta, Gina Pistol va aprecia cuvintele iubitului sau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.