„Nu trebuie să stai un an să suferi”! Ioana Filimon, din nou o femeie singură? Ce spune fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” despre despărțire

0
84

Ioana Filimon este o femeie cât se poate de sinceră, iar recent, în cadrul emisiunii ”Teo Show”, tânăra a povestit despre despărțirea de iubitul ei.

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” a fost invitată în platoul emisiunii ”Teo Show”, difuzată pe Kanal D, acolo unde tânăra a povestit, fără prea multe detalii, despre despărțirea de iubitul ei.

Deși Ioana Filimon nu a dorit să vorbească foarte mult despre separare, șatena a abordat, pe lângă acest aspect, și alte subiecte, printre care și dacă se va muta sau nu la București, asta pentru că în prezent locuiește într-un alt oraș.

Ioana Filimon: „Am făcut și eu greșeli”

În cadrul ediției de astăzi, 2 februarie, a emisiunii ”Teo Show” de la Kanal D, Ioana Filimon a vorbit despre separarea de iubitul ei.

Tânăra este pe cât se poate de puternică, lucru mărturisit chiar de ea, motiv pentru care a învățat din greșelile pe care le-a făcut de-a lungul vieții. De asemenea, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil” a mai specificat că știe că a greșit și speră ca pe viitor să nu mai repete aceleași lucruri.

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.