O masina a spulberat patru surori aflate pe trotuarul din fata sediului Politiei

0
47

 

Patru surori au fost ranite pe un trotuar din Oradea de o masina care circula cu viteza mare, condusa de un sofer in varsta de 20 de ani. Doua dintre fete au ajuns, in urma impactului, sub autoturism.

Purtatorul de cuvant al IPJBihor, Ioana Lascau, a declarat, sambata, ca cele patru victime erau din localitatea bihoreana Salard.

Rani grave: fetitei de 12 ani i-a fost amputata o gamba

"In Oradea a avut loc un accident soldat cu 4 victime. Un barbat de 20 de ani, in timp ce conducea un autoturism inmatriculat in Polonia pe o strada din municipiu, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de drum iar astfel, pe un carosabil umed, a pierdut controlul directiei, autorismul a lovit o bordura si a patruns pe trotuar, acrosand patru persoane din localitatea bihoreana Salard.

In urma accidentului, o tanara de 20 de ani si o minora de 8 ani au ajuns sub autoturism si au suferit multiple leziuni, o alta fata de 12 ani a suferit leziuni grave si alta de 14 ani a suferit leziuni usoare", a spus Lascau.

Pentru cele doua fete prinse sub masina, pana la sosirea echipajelor medicale, trecatorii s-au mobilizat pentru a ridica masina si a le elibera. Una dintre ele are traumatism cranian si plagi multiple, iar o alta este ranita mai putin grav dar este inca tinuta sub observatie.

Fetitei de 12 ani i-a fost amputata gamba stanga, ea fiind transportata cu elicopterul SMURD la Spitalul Judetean Timisoara, pentru evauare medicala si pentru o noua interventie.

Cea de a patra tanara ranita in accident a suferit rani usoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.