Oana Lis, cu ochii in lacrimi! Viorel Lis, in stare critica: „Ma rog sa fiu puternica”

0
70

Starea lui Viorel Lis este din in ce mai grava. Nu poate sa mai vorbeasca foarte mult sim desi este constient, oboseste si nu mai este la fel de activ si de vesel ca alta data. 

Oana Lis a fost invitata in emisiunea "Rai da' Buni" unde a spus tot adevarul despre starea de sanatate a sotului ei si a lasat sa se inteleaga ca se pregateste pentru ceea e este mai rau.

"Preferam sa fiu la emisiune cu el chiar daca eram certati, dar trebuie sa ma obisnuiesc cu realitatea. A avut probleme de sanatate, ultimul accident vascular a lasat urme. Nu mai poate vorbi, oboseste daca vorbeste si nu mai poate vorbi, ma recunoaste si sunt bucuroasa ca cognitiv e bine dar ii dau tot felul de vitamine si el nici nu mai vrea. Fac tot ce pot, merg la biserica, dau cu tamaie, ma rog pentru el, fac lucruri pe care nu le faceam inainte. Nu vreau sa ma faci sa plang. Ma rog sa fiu puternica. El isi doreste o ultima vacanta, dar daca moare in avion ce ma fac? Inca il iubesc, ii dau din energia mea si el m-a ajutat pe mine. Nu pot spune ca e usor. E greu." a declarat Oana Lis, cu ochii in lacrimi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.