Pastele a venit, la Barlad, cu alte trei strazi complet asfaltate. Lucrarile sunt efectuate de Viacons Rutier – FOTO

0
45

Primarul Municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca, recent, primele trei strazi din pachetul de 9, propus pentru asfaltare completa si denumit generic „Pachetul Gheorghe Emandi”, au fost redate traficului rutier.

Astfel, de cateva zile, se circula in conditii civilate pe strazile Gheorghe Emandi, Ion Codrescu si Muzelor, constructorul pregatindu-se sa isi continue executarea contractului mutandu-si echipele pe strada Cerbului.
„Este o veste buna, venita inainte de Paste, dar asteptata de sute de oameni de foarte mult timp. De-acum inainte, facem apel si la ceilalti cetateni ai municipiului care vor tranzita straziule pe care continua lucrarile sa foloseasca rutele ocolitoare, pentru ca acestea sa se termine cat mai repede si in cele mai bune conditii. De asemenea, vreau sa anunt ca, in foarte scurt timp vor incepe lucrari pe strada Cerbului, motiv pentru care avem rugamintea ca cetatenii, riverani sau nu, sa respecte restrictiile de circulatie instituite in zona”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Reamintim ca lucrarile de asflatare pe strada Gheorghe Emandi, Muzelor, Cerbului, Constantin Brancoveanu, Aurel Vlaicu, Stefan Neagoe, Ion Codrescu, Grivitei si Opanez fac parte dintr-un prim proiect de asfaltare a unor strazi (denumit Pachetul „Gheorghe Emandi”), initiat de primarul Dumitru Boros.

In lucru se mai afla, de asemenea, si proiectul privind asflatarea altor 20 de artere din localitate, din care deja au fost asfaltate strazile Mihail Kogalniceanu, G-ral Naumescu, Siret si aleea de legatura dintre aceste ultime doua artere. Termenul de executie a lucrarilor din Pachetul „Gheorghe Emandi” este de 24 de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.