Perchezitii intr-un dosar de trafic de tigarete

0
80

Ieri, 26 august, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa – Biroul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au pus în aplicare 19 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Constanţa, la persoane bănuite de contrabandă.

Din cercetări a reieşit că, în perioada mai-august a.c., mai multe persoane ar fi deţinut, transportat şi comercializat ţigarete netimbrate, fără documente de provenienţă, cauzând un prejudiciu, prin neplata accizelor, de peste 100.000 de lei.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea confiscării, peste 182.000 de ţigarete de contrabandă, 60.000 de lei, 600 de dolari, 290 de euro şi 16 telefoane mobile.

12 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei, pentru audieri, un bărbat, de 29 de ani, fiind reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propuneri corespunzătoare.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa – Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi Serviciul Criminalistic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.