Plaja din Grecia preferată de Jador. Cât costă o noapte de cazare în destinația de vis

0
61

În această perioada a anului, numeroase vedete profită de timpul liber și de zilele frumoase, pline de soare, pentru a-și reîncărca bateriile. Ei bine, pe această listă se află și Jador, care azi a plecat în vacanță, într-o destinație de lux, așa cum era de așteptat. Iată care este plaja preferată a artistului de pe meleagurile grecești, dar și cum sunt prețurile la cazare aici.

Jador face ce face și surprinde pe toată lumea! Dacă ieri se afișa la brațul iubiteli sale, fiind amândoi într-un bolid de lux, astăzi artistul le-a arătat fanilor că se află la bordul avionului, ajungând în una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță.

Plaja preferată de Jador din Grecia

Într-adevăr, Jador nu a ezitat atunci când a ales unde să meargă în vacanță, astfel că acum se bucură de peisajele de vis și numeroase atracții turistice de pe meleagurile grecești. Și asta nu este tot însă, fiindcă nu a ales orice zonă din Grecia, ci una unde doar cei care își permit din punct de vedere financiar pot ajunge aici.

Da! Este vorba chiar despre Santorini, astfel că Jador o să aibă parte de un sejur de vis, unde se poate bucura de apa cristalină, nisipul alb și fin, palmierii de pe litoralul grecesc, cât și de mâncarea specifică de aici, care cucerește pe oricine.

Cât costă un sejur în Santorini

Ei bine însă, Jador a fost destul de reținut, așa cum a ales să fie și în ultima perioadă, astfel că nu a dezvăluit cu cine se află în vacanța din Grecia și cu cine o să se bucure de minunățiile din Santorini, însă fanii presupun că o să petreacă timp de calitate alături de noua lui iubită.

Și Bogdan de la Ploiești alături de Cristina Pucean s-au delectat în Santorini, având parte de o vacanță de vis în doi, bineînțeles, asta pentru că nu au ținut cont de bani. Dacă și voi vreți o vacanță în această destinație, pentru un sejur de șapte nopți la un hotel de trei stele, cu mic dejun înclus, prețul ajunge la 700 de euro de persoană, astfel că un cuplu ar da în jur de 1500 de euro, însă prețurile cresc semnificativ dacă ne uităm la un hotel de cinci stele cum au ales vedetele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.