Prima reactie a Andreei Balan despre impacarea cu Keo. Artista i-a trimis un mesaj subtil lui Misty: „O sfatuiesc sa taca si sa nu mai fie geloasa”

0
68

După ce în urmă cu o zi a apărut zvonul potrivit căruia Andreea Bălan este în continuare interesată de fostul ei iubit, artistul Keo, zvon amplificat de un gest al artistei, aceasta a făcut primele declarații cu privire la o posibilă împăcare cu Keo. 

Andreea Bălan, prima reacție după ce s-a spus că vrea să se împace cu Keo

Se pare că Andreea Bălan îl urmărește din nou pe Keo pe rețelele de socializare, asta după ce mult timp de la despărțire, vedeta îl avea blocat. Amintim faptul că relația celor doi s-a încheiat cu un scandal uriaș, după ce câtăreața a fost înșelată de fostul iubit. În ultima perioadă, însă, aceasta a început să îi dea chiar și like-uri la postările de pe Instagram, lucru care pe mulți i-a dus cu gândul la o posibilă împăcare între cei doi. 

Cea care a observat acest detaliu a fost chiar Misty, actuala parteneră de viață a lui Keo, care contactată de Ciao,a  dezvăluit că a observat că Andreea a început să îl urmărească pe tatăl copilului ei. Andreea a avut și un mesaj subtil la adresa lui Misty, pe care a sfătuit-o să nu mai fie geloasă pentru un like.

„Vreau să dezmint ceva ce a apărut astăzi în presă, cum că eu aș vrea să mă împac cu un fost iubit. Nu, nu vreau să să mă împac cu nimeni din trecutul meu. Odată ce un capitol este încheiat, este bine încheiat și nu mă reîntorc acolo.

Nu mai am sentimente pentru nimeni din trecutul meu, dar asta nu înseamnă că nu pot să apreciez o reprezentație muzicală, dacă îmi place, pentru că sunt artist. Iar persoanelor care vor să își facă reclamă pe spatele meu, le sfătuiesc să tacă și să rămână în anonimat, că un like nu a omorât pe nimeni. Să nu mai fie geloase și să își vadă de viețile lor. Deci nu vreau să mă împac cu nimeni. Să stea liniștită acolo..”, a spus Andreea pe Instagram story.

sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.