Primarul comunei vasluiene Puscasi, Nicolae Ignat, a renuntat la mandat – FOTO

0
85

In ziua cand a implinit venerabila varsta de 80 de ani, primarul comunei Puscasi, Nicolae Ignat, a anuntat in plenul sedintei Consiliului Local ca renunta la mandat, invocand probleme de sanatate.

”Le multumesc celor din administratie judeteana si consilierilor locali cu care am lucrat incepand din anul 2004. Am avut o colaborare buna, mi-am desfasurat activitatea cu responsabilitate si a venit momentul sa ma retrag dupa o viata in slujba administratiei”, a declarat Neculai Ignat.

El este la cel de-al patrulea mandat de primar al comunei Puscasi. Inainte de 1989 el a detinut functia de primar al municipiului Vaslui.

”Astazi judetul Vaslui a pierdut un primar. Domnul Ignat este un model pentru primarii nostri. Felicitari, pentru tot ce a realizat ca primar pentru comuna Puscasi. Ii dorim sanatate si speram sa nu fie uitat de comunitate”, a spus subprefectul Mircea GOLOGAN, prezent la sedinta CL Puscasi.

Consilierii locali au decis sa-i confere titlul de Cetatean de Onoare, conferindu-i o placheta de excelenta si o medalie aniversara.

De asemenea, vicepresedintele CJ, Ciprian Trifan, i-a oferit primarului o placheta de excelenta si stema judetului Vaslui, considerandu-l un model pentru administratia locala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.