Primul loc unde a mers Andreea Tonciu, după ce a scăpat de problemele de sănătate. Vedeta a stat cinci zile cu perfuzia la mână

0
98

Andreea Tonciu a fost absentă în mediul online aproximativ o săptămână, astfel că și-a ținut fanii la curent doar cu faptul că nu a scăpat de perfuzie. După cinci zile în care nu a postat decât acest lucru, vedeta dă de înțeles tuturor că este bine.

Andreea Tonciu a scăpat de perfuzia de la mână și a plecat în oraș

Zilele trecute fiica Andreei Tonciu și-a serbat ziua de naștere, însă fiindcă mama ei a fost încărcată cu mai multe probleme de sănătate și cu perfuzii, nu a putut să se organizeze și să-i facă o petrecere surpriză cu numeroși invitați, așa cum s-a întâmplat în fiecare an până acum.

Abia astăzi Andreea Tonciu a scăpat de perfuzie, după cum le-a arătat celor care o urmăresc și îndrăgesc, iar fiindcă este o mamă implicată și devotată care vrea mereu să își vadă copilul zâmbind, nu a ezitat așa că și-a luat fiica împreună cu prietenii ei buni și i-a scos în oraș, la un restaurant exclusivist pentru a se distra.

"A fost ziua ei. Deoarece am fost bolnava de ziua iubirii mele, am decis sa o scot astăzi la restaurant cu cei mai buni prieteni ai ei", a povestit Andreea Tonciu pe Instagram-ul ei personal.

Ce probleme de sănătate a avut Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a chemat medicii de urgență la ea acasă, asta la doar câteva ore după ce s-a întors din Dominicană. A stat aproximativ cinci zile pe perfuzii la ea acasă, însă nimeni nu știe cu ce probleme de sănătate s-a confruntat.

Deși a apărut în mediul online după o absență mare, în care fanii i-au simțit lipsa, vedeta nu a dorit să vorbească momentan cu marea ei comunitate de care se buzură pe rețelele de socializare despre problemele cu care s-a confuntat, dar și ce a fost atât de grav încât să stea cinci zile cu perfuzia la mână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.