Ramona Gabor s-a intors de urgenta in Romania! ”Din pacate, tata nu face foarte bine!”

0
47

Plecata de aproape 10 ani din Romania, Ramona Gabor a ajuns o femeie de afaceri foarte apreciata in Dubai, dar nu a uitat de familia ei din Bacau, pe care a vizitat-o de Paste.

Chiar daca in Dubai si-ar fi permis lux si relaxare la discretie, Ramona Gabor a ales sa se intoarca in Romania, de Paste, pentru a fi alaturi de sora ei, Alina, si familia acesteia.

Cu tatal ei nu a putut stabili inca o legatura pentru ca, spune ea, are in continuare probleme cu alcoolul si nu pot comunica inspre binele lui.

”Din pacate, el nu face foarte bine, pentru ca nu s-a dezis de obiceiurile lui vechi (n.r. problemele cu bautura). Sunt foarte dezamagita, pentru ca nu are grija de sanatatea lui. Mi-as dori ca eu si surorile mele sa facem mai mult pentru el, dar nu vedem o dorinta a lui de a se schimba. Se complace in situatia in care este, ii place anturajul in care este, nu are grija de sanatatea lui. Ma doare sufletul, pentru ca nu e o persoana pe care ma pot baza. El este un tata care ne iubeste foarte mult, e o placere cand il vad, cand il aud ca ne spune ”fetele lui tata, va iubesc”, dar nu face nimic pentru el”, a declarat Ramona intr-un interviu acordat click.ro.

De asemenea, fostul model a mai marturisit ca este intr-o relatie la distanta cu un om de afaceri american, insa nu isi doreste sa se casatoreasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.