Razvan Stefanescu, soferul cu placutele anti-PSD, un nou mesaj pe masina. Ce numere si-a pus de aceasta data

0
42

Razvan Stefanescu este celebrul creator al mesajului care a starnit o gramada de reactii, acela anti-PSD. Se pare ca acum a decis sa surprida din nou, cu un altul, de data aceeasta special pentru liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Bravo, esti tare!”, a fost mesajul unui prieten virtual al soferului creativ la postarea acestuia. Se pare ca barbatul nu se sfieste deloc sa arate in mediul online parerile sincere ale sale, transmise prin placutele de inmatriculare.

Barbatul cunoscut pentru mesajul anti-PSD plasate pe placutele masinii sale a adus un altul, special facut cu porecla liderului Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. De asemenea, si de aceasta data fara cifre, asa cum i s-a reprosat oamenii legii. Pe data de 7 auguts, placutele autovehiculului barbatului au devenit virale in toata tara, b a chiar sustinut si de romanii de peste hotare, care erau total de acord cu inscriptia.

Din pacate pentru creativitatea lui Razvan Stefanescu, un dosar s-a deschis pe numele lui. Acesta a fost mustrat de oamenii legii pentru ca a circulat cu placutele de inmatriculare anti-PSD. Dovezile aduse de Politia Romana n-au fost destule, fapta neexistand intr-adevar, potrivit procurorului care a aprofundat cazul. „Mi s-au cerut documentele, dupa 3 minute, mi-au spus ca numerele nu sunt valabile sa ca trebuie sa scot placutele. Am refuzat, ceea ce politistul a mers la masina, a scos numerele de inmatriculare, am filmat cand le-a scos. (…) Mi-a adus la cunostinta ca permisul imi va fi suspendat.

Nu stiu ce va urma, nu mi-au adus nicio invinuire. Doar mi-au adus la cunostinta ca placutele nu sunt valabile. Am fost oprit la 5:50 dimineata, pe 1 Decembrie. Trebuia sa ajung la mare. Eram cu baietelul meu de 8 ani. Mi-au spus sa merg cu ei la politie. (…) Mi-au dat o dovada, dar fara drept de a conduce, pe timp nelimitat, nu stiu. Sunt in vacanta aici. Eu locuiesc in Suedia, am venit sa cheltui bani in Romania.

 Masina e inmatriculata in aprilie. Cand am inmatriculat masina cu M…IE PSD, am consultat DEX-ul si prima chestie scrie „gura”, „a amagi”, „a duce cu vorba”, exact ce face PSD. Cu numerele astea am vrut sa arat ca acestia sunt ei. A minti, de fapt. Asta e in DEX. (…) Vineri m-au oprit in Craiova, aveam dreptul sa circul, nu mi-au facut nimic. Acum, dupa doua zile, nu mai am dreptul”, a spus soferul despre primele placute Razvan Stefanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.