Reacția Giovanei și a lui Sese, după ce au câștigat sezonul 5 de la Mireasa. Cei doi concurenți și-au unit destinele

0
109

Iată că emisiunea Mireasa sezonul 5 a ajuns la final, însă nu a fost o finală ca oricare alta, ci o finală plină de lacrimi de fericire, emoții și împlinire sufletească. Pentru concurenți a fost o zi mare, ziua în care și-au unit destinele. Ei bine, Giovana și Sese sunt câștigătorii acestui sezon. Iată care a fost reacția lor!

Sezonul 5 de la Mireasa a luat sfârșit astăzi, iar concurenții și-au unit destinele, toți fiind plini de fericire și emoții. Iată că Giovana și Sese sunt câștigătorii acestui sezon. Ce reacție au avut cei doi când Simona Gherghe le-a strigat numele.

Reacția Giovanei și a lui Sese, după ce au câștigat sezonul 5 de la Mireasa

Giovana și Sese au fost extrem de emoționați în această zi, și-au spus jurămintele de dragoste și și-au unit destinele. Cei doi concurenți sunt câștigătorii sezonului 5 de la Mireasa, iar reacția lor la aflarea veștii a fost una cu adevărat emoționantă.

Sese a strigat în gura mare „Bine măăă!”, iar apoi și-a luat soția pe sus și a învârtit-o de fericire. Cei doi au primit premiul cel mare în valoare de 40.000 de euro, apoi au mulțumit echipei Mireasa. Toți concurenții au început o petrecere mare acum și sărbătoresc finalul emisiunii Mireasa.

Giovana și Sese și-au unit astăzi destinele

Cele trei cupluri ajunse în marea finală a sezonului 5 Mireasa au fost: Sabrina și Perneș, Giovana și Sese, dar și Alina și Valentin. Cele trei cupluri au avut partea de ceremonia civilă, unde răspunsul a fost evident „DA”, astfel că a urmat momentul în care s-a strigat familia câștigătoare.

Familia câștigătoare de la Mireasa sezonul 5 este chiar familia Seserman. După ce și-au spus jurămintele de dragoste, Sese și Giovana au aflat că sunt câștigătorii care pleacă acasă cu premiul cel mare în valoare de 40.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.