Reactia lui Cristian Mitrea dupa ce fiul lui s-a mutat cu mama lui in Turcia. Cum tin cei doi legatura

0
48

Chiar daca a plecat impreuna cu mama lui in Turcia, David vorbeste cu tatal lui la fel de des. Cristi Mitrea a postat pe contul de socializare un mesaj, in care marturiseste ca distanta nu este o problema pentru ei.

„Distanta nu reprezinta nimic”, a scris Cristian Mitrea pe retelele de socializare in dreptul unei fotografii cu el si David, in timpul unui apel video

„Ne intelegem foarte bine, comunicarea este foarte buna pentru a-l creste pe David. Am facut un deal foarte bun (n.r. o intelegere). Am fost lucruri pe care trebuia sa le lasam sa se sedimenteze. Ce trebuie sa facem e foarte simplu: sa avem grija ca David sa nu simta tensiunile dintre noi. Suntem o familie pana la urma si o sa ne ajutam unul pe altul ori de cate ori e nevoie”, a povestit Cristian Mitrea recent, despre relatia cu Andreea Mantea.

Andreea Mantea s-a mutat pentru o perioada de sase luni in Turcia, pentru noua emisiune pe care o modereaza la postul de televiziune Kanal D. Fiul ei, care se afla cu ea in aceasta perioada, va merge la gradinita in Turcia. Pentru ca micutul sa nu duca lipsa de nimic si pentru a-si vedea in continuare de educatie, Andreea Mantea il va da pe micut la gradinita in Istanbul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.