Reactia Oanei Sirbu, pe Facebook, dupa ce a fost invitata la proteste: Eu fac arta, nu politica si mitinguri

0
49

Oana Sirbu a declinat invitatia facuta pe Facebook, de a participa la protestele de duminica seara, declarand ca ea face ”arta, nu politica si mitinguri”.

”Oana, te asteptam in seara asta in Piata Victoriei. Avem nevoie de voi… Asta in cazul in care iti pasa incotro se indreapta Romania!“, este mesajul lansat pe Facebook catre actrita si cantareata de 49 de ani de catre Miki Gavrila.

”Eu, pentru Romania am facut enorm… si numai lucruri frumoase… fac parte dintr-o patura profesionala care trebuia protejata tot mai mult de catre voi, cei care va plangeti acum de cei care au dus tara in acest punct. Asa ca, nu mai cereti ajutor de la cei care fac lucruri frumoase in orice perioada istorica, cu atatea sacrificii. Trebuia sa nu-i lasati sa-si bata joc de simboluri si modele. Si-nca ceva: eu fac arta si nu politica si mitinguri”,  a replicat Oana Sirbu.

Oanei Sirbu i s-a cerut apoi sa numeasca un lucru facut pentru tara, nu pentru propria persoana, insa nu a mai primit raspuns:

”Oana, te rog numeste-mi numai un lucru pe care l-ai facut exclusiv pentru Romania si nu doar pentru tine. Doar unul singur… exclusiv pentru Romania!!!!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.