Replica dura pentru primarul de Barlad : „PS: dacă vrei să vinzi Barladul pe on-line îți recomandăm să-l pui pe E-mag! ‘

0
142

Deputatul  Adrian Solomon (PSD), a lansat pe reteaua de socializare un mesaj dur pentru primarul Dumitru Boros (PNL) . Vezi in continuare postarea PSD Barlad .

"BOUROȘ A DERAIAT!

După cum chiar el recunoaște, voturile pe care se poate baza sunt doar 9 (nouă) !!!
În aceste condiții, principala grijă a unui primar responsabil este să facă tot posibilul ca numărul de voturi pe care se poate baza să fie obținut prin negocierile cu opoziția, în cazul nostru consilierii locali PSD.

Atitudinea constantă de culpabilizare gratuită a grupului PSD, în condițiile în care de trei ani de zile este grupul responsabil care asigură voturile necesare pentru hotărârile care trec cu 14 voturi (2/3), se încununează cu astfel de voturi ce țin de esența democrației însăși!

De ce nu s-a votat azi modificarea regulamentului? Pentru că primarul nu a fost de acord cu amendamentul depus de domnul consilier Răducanu prin care se stipula că: ÎN CADRUL ȘEDINȚELOR ON-LINE SĂ NU FIE PROPUSE SPRE DEZBATERE PROIECTE DE HOTĂRÂRE CE AU CA OBIECT ADMINISTRAREA PATRIMONIULUI MUNICIPIULUI BÂRLAD!
Adică să NU VINDEM, să NU ÎNCHIRIEM, să NU CONCESIONĂM averea publică prin hotărâri on-line.

De ce? Pentru că știm năravurile tale și ale lui Luca, domnule primar! Pentru că știm că sunt mai multe hotărâri de acest tip în litigiu cu Prefectura Vaslui în diverse faze ale procesului, pentru că nu vrem să votăm pe nevăzute și să fim părtași la hoțiile voastre, domnule Bouroș! Vorbești de blocaj instituțional? Deblochează-te maestre! Te lauzi că ești avocat, știi drept! Caută soluții, nu te hlizi pe holuri că te bucuri că nu vor lua consilierii indemnizație de ședință?! Despre asta e vorba? Sau despre democrație, trogloditule?

Mai ai trei zile, după care ne vedem la cremenal pentru abuz în funcție pentru că nu ai convocat conform legii ședința de Consiliu Local! Cum? Ai destule exemple: uită-te la ședințele de Guvern mai întâi!

PS: dacă vrei să vinzi Bârladul pe on-line îți recomandăm să-l pui pe E-mag!

Dicționar pentru liberali: TROGLODÍT, -Ă, troglodiți, -te, s. m. și f. – persoană retrogradă, lipsită de înțelegere pentru progres.

Deputat Adrian Solomon – președinte Organizația PSD Bârlad "

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.