Rihanna a inchiriat o insula pentru videoclipurile noului ei album. Suma imensa pe care o plateste

0
50

Rihanna plateste bani seriosi pentru a-si pune in practica ideile. Artista pregateste un un nou album, iar pentru realizarea videoclipurilor a inchiriat o insula de 1,5 km patrati din estul Angliei.

Cantareata americana, nascuta in Barbados, s-a mutat de circa un an la Londra, unde pregateste intens cel de-al noualea album din cariera. Piesele de pe noul album vor avea nevoie de videoclipuri, iar Rihanna a decis sa filmeze totul pe o insula izolata din estuarul raului Blackwater, din estul Angliei.

Vezi si: Rihanna a fost numita oficial de Forbes cea mai bogata cantareata din lume! Vezi ce avere are artista

Insula Osea, care are o istorie bogata, fiind folosita si in scop militar, si ca baza de tratament, este inchiriata des cu sume astronomice. O zi de filmare pe insula costa 20.000 de lire (22.500 de euro), iar Rihanna planuieste sa petreaca aici mai multe saptamani.

Pe insula functioneaza un complex hotelier de lux, dotat cu piscina, sala de gimnastica, sala de cinema, plaje private si multe alte facilitati pe bani multi.

Potrivit ziarului Daily Mirror, artista si-a chemat si familia pe insula, pentru a petrece timp impreuna. 

„De cand s-a mutat la Londra, a avut prietenii si familia care au stat cu ea, astfel ca va putea lucra in ritmul ei, inconjurata de oamenii pe care ii iubeste”, a spus o sursa pentru ziarul britanic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.