Scandal între Florin Vasilică și mama lui! Ce s-a întâmplat

0
69

Este scandal fără precedent între Florin Vasilică, fiul regretatului Liviu Vasilică, și mama lui. Fiul cântărețului de muzică populară și-a jignit mama pe o rețea de socializare, iar motivul ar fi cheile unor case. Tânărul a folosit mai multe cuvinte grele la dresa celei care ia dat viață.

Acesta a numit-o “nesimțită” și “je…a”.

Scandal între Florin Vasilică și mama lui

În urma cu 17 ani, artistul de muzică populară Liviu Vasilică s-a stins din viață. Din acel moment a început un adevărat scandal între soția cântărețului și fiul lor, Florin. De-a lungul timpului, Liviu și-a jignit de mai multe ori mama. De această dată însă, mulți au considerat că acesta a întrecut limita.

Florin Vasilică este revoltat de faptul că mama lui i-ar fi cerut cheia de la casa în care locuiește, în condițiile în care el nu ar fi avut acces la cele de la casa în care a copilărit. Femeia este jignită crunt de fiul ei.

“Deci, nesimțita de maică-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am… Idi…o, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Je…o!”, a fost mesajul pe care l-a scris Florin Vasilică, pe Facebook.

La doar câteva minute, cântărețul și-a șters postarea cu toate că aceasta a fost văzută de foarte multe persoane.

De la ce a început întregul scandal

Fiul lui Liviu Vasilică spune că scandalurile dintre el și mama lui au început după ce femeia a refuzat să îi cedeze drepturile pentru ultimele piese pe care tatăl său nu a apucat să le termine.

Florin Vasilică mărturisea că nu vrea să facă bani de pe urma părintelui său, ci doar să-i cinstească memoria, iar lumea să nu-l uite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.